Last call: 20 juni – VAV midzomert met u!

Omdat we een razend interessante spreker voor u konden strikken. Omdat we het hartverwarmende samenzijn van ons Werkcongres in december in het klein en ‘onder auteurs’ willen herhalen. Omdat we het voorjaar in stijl willen afsluiten. En gewoon omdat het zomer wordt…

Op zaterdag 20 juni heet VAV haar leden van harte welkom op haar eerste VAV MIDZOMERT in het sfeervolle kader van de abdij van Affligem.

 

Wat kan u verwachten?

Een gezellig samenzijn onder auteurs, waarop ook partners van harte welkom zijn. Onze gastspreker, Guido Everaert, zal pleiten voor méér zakelijkheid in de creativiteit en daar ook concrete suggesties voor aanreiken.

Om zijn betoog te laten bezinken, op zijn merites te beoordelen en er de mogelijkheden van te exploreren nodigen we u daarna uit op een barbecue. Daarvoor doen we een beroep op een hoeveslagerij die haar eigen biologische hoevevlees voor u komt bereiden.

Guido Everaert is blogger, columnist en consultant met 20 jaar ervaring in marketing en communicatie. Dat maakt dat hij een en ander weet te vertellen, bijvoorbeeld over wat het internet voor u kan betekenen.
Zijn overtuigend pleidooi in De Morgen wist ons uitermate te boeien en we zijn bijzonder benieuwd over zijn visie op en suggesties over de zakelijke benadering van het schrijverschap. Maar bovenal zijn we benieuwd naar de discussies die zijn betoog bij u zal losweken!

 

Praktisch

Plaats van afspraak:  Jeugdheem Sint-Benediktus van de abdij van Affligem, Abdijstraat 6, Affligem

Programma:

14u30 – ontvangst op de binnenkoer

15u30 – Guido Everaert

17u – aperitief

18u30 – barbecue

21u30 – slot

De deelnameprijs (met barbecue) bedraagt 25 euro per persoon voor leden en hun partner. Niet-leden betalen 30 euro. Inschrijven kan tot 15 juni door op deze mail te antwoorden of bij Natalie Ariën. Als u een vegetarische barbecue verkiest, kunnen we dit regelen: het volstaat dit te melden bij inschrijving.

Wenst u graag te komen luisteren naar Guido Everaert, maar kan u niet aanwezig zijn op de barbecue? Ook dat kan uiteraard: de deelnameprijs is dan 12 euro per persoon bij inschrijving tot 17 juni, daarna 15 euro. Niet leden betalen 17/20 euro.

We raden u aan snel in te schrijven! Het aantal plaatsen is beperkt.