Cross-over Lab en deAuteurs

Het Cross-overLab  is een creatief traject van zes maanden dat zes deelnemers met coachingsessies, workshops en masterclasses helpt om over te schakelen naar een andere discipline waarin zij nog niet professioneel hebben gewerkt. Aan het eind van het traject ontvangt het beste en meest veelbelovende project een geldprijs van 5.000 euro om het plan verder te ontwikkelen. Het Cross-over Lab is ontstaan uit een samenwerking tussen het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), deAuteurs en het Nederlands Filmfonds. Het

Voor wie? Het Cross-overLab staat open voor Vlaamse en Nederlandse professionals uit de werelden van fictie, documentaire, animatie, theater, games, literatuur en poëzie, die de ambitie hebben zich in een andere discipline te ontwikkelen.

Wanneer? Tussen 18 april en 7 november 2021 worden twee workshops, drie coachingsessies en vijf masterclasses georganiseerd. In het geval van maatregelen door Covid-19 zal het traject online doorgaan.

Hoe inschrijven? Voor de exacte timing, reglementen voor selectie en deelname en andere informatie kan je terecht op de website van Cross-over Lab. Deadline voor aanmelding via de website: 4 januari 2021.