VAV presenteert: Open Boek. Schrijvers over schrijven

Literair programma in vijf reeksen

 

Het Werkcongres kan voor het eerst in twaalf jaar niet plaatsvinden, maar niet getreurd: VAV werkt voor haar leden en een ruimer geïnteresseerd publiek een zinderend aanbod aan webinars uit: Open Boek – een bonte reeks van workshops en lezingen, een hele zaterdag per maand, en dat gedurende vijf maanden.

Toni Coppers over de totstandkoming van zijn verhaallijnen en personages? Check. Annelies Van Parys over de rol van auteurs in het muziektheater? Op het programma. Omgangsvormen in de literaire sector? Het woord is aan Carmien Michels. Vijftien thema’s gespreid over vijf zaterdagen: dat is wat u de volgende maanden van VAV mag verwachten. En zoals bij onze congressen steeds het geval was, heeft u ook nu inspraak: wil u een bepaald thema op het programma, laat het ons dan weten. Het programma is in volle opbouw: alles is nog mogelijk…

En omdat een online gebeuren toch ook weer niet helemaal het Werkcongres kan vervangen, en omdat we er vertrouwen in hebben dat we  binnen afzienbare tijd weer in levenden lijve  het glas zullen kunnen heffen, sluiten we het festival af met een waar Lentecongres in openlucht.

 

Open Boek kwam tot stand met de steun van